GARANCIÁINK

Elégedett férj garancia

A férjek első hallásra idegenkednek a sminktetoválástól és nagyon meg tudnak rémülni, ha a sminktetoválásokat közvetlenül elkészülésük után frissen látják. Garantáljuk, hogy a gyógyulási folyamat lezajlása után az eredmény nem lesz mesterkélt vagy előnytelen viselőjének. Az Artistry/ microblading szemöldök esetén pedig azt is garantáljuk, hogy már közvetlenül tetoválás után sem fogja a férjed erősnek találni. Ha úgy gondolod és nem árulod el neki, valószínűleg észre sem fogja venni, mert annyira hiper-realisztikus ez a módszer.

Kivörösödés elleni garancia

Garantáljuk, hogy szemöldök pigmentjeink, amelyek tetoválás során a bőrbe kerülnek, az idő múlásával nem fognak kivörösödni, a szemöldököd 2 év után sem lesz piros vagy narancssárga, esetleg halványvörös. Ennek az az oka, hogy az Alexandra pigmentek nem tartalmaznak vas-oxidot, amely más márkák esetében hónapok vagy évek alatt vörösesen kopik.

Kényelem garancia

Garantáljuk, hogy reggelente és hétvégén, amikor nincs kedved a sminkel vesződni, külön hálás leszel a sminktetoválásodért és sokkal kellemesebben, magabiztosabban érezheted magad.

Szakértelem garancia

Garantáljuk, hogy szalonunkban kizárólag magasan képzett szakemberek dolgoznak, akik megfelelnek Alexandra szigorú elvárásainak és folyamatosan részt vesznek az Alexandra Academy sminktetováló mesterképzésein.

Tervezési garancia

A sminktetoválást megelőző tervezést kiemelten fontosnak tartjuk. Garantáljuk, hogy minden esetben precíz, személyre szabott, aprólékos, előre meghatározott lépésekből álló tervezési módszert alkalmazunk és csak ezek után kezdjük meg a tetoválást.

Őszinteségi garancia

Mindig őszintén elmondjuk, ha egy sminktetováló technika vagy stílus nem előnyös számodra, esetleg nem érdemes azt választanod és ajánlunk helyette másikat. Hiszünk benne, ha kellő alapossággal tájékoztatjuk vendégeinket akkor valóban személyre szabott sminktetoválásokat tudunk készíteni.

Irigy szemek garanciája

Garantáljuk, hogy nőtársaid rajtad felejtik a szemüket és nem tudják, hogy Te miért nézel ki olyan jól, ápoltan és rendezetten a wellnessben, a tengerparton vagy egy rövidebb éjszaka után.